PDFSkriv utE-post
Toppturer i Romsdalen
Vis stort bilde

Toppturer i Romsdalen

( Halvor Hagen )

TOPPTURER I ROMSDALEN er en skifører til de flotteste toppene og nedkjøringene i Rauma. Boka inneholder detaljerte turbeskrivelser til 50 fjell i områdene Skorgedalen og Nysetra, Isfjorden, Innfjorden og Måndalen og Trollstigen.

Romsdalen er et av landets flotteste toppturområder, og enten du vil gå på tur på Tarløysa eller kjøre ned Slingsbyruta fra StoreVenjetind, finner du detaljert informasjon om turen opp og nedkjøringene i TOPPTURER I ROMSDALEN.

Kirketaket, Smørbotfjellet og Skarven og alle de andre populære toppturene blir grundig beskrevet, men skiføreren gjør at du også kan finne fram til andre topper som gir like fine turopplevelser. Skiføreren gir også tips til hvor du bør dra på tur under ulike værforhold - enten det er solskinn, nysnø, tåke eller regn.

TOPPTURER I ROMSDALEN omtaler også flere anbefalte fjellskiturer og skitraverser. Alle turene er detaljert beskrevet og med ruteinntegninger på flyfotografier. Sammen med boka følger også et skikart for Romsdalen (1:50.000). På det spesiallagde kartet er alle oppstigningene og de 87 nedkjøringene i boka tegnet inn.

Halvor Hagen (f. 1971) er godkjent NORTIND tindevegleder. Han er ivrig skikjører og klatrer, og har bodd i Isfjorden i mer enn 20 år. De siste femten årene har han jobbet som fjellfører i Romsdalen og er også fagansvarlig i Aak AS. TOPPTURER I ROMSDALEN er hans første bok.


Pris (stk): Kr. 389,00

Send spørsmål om dette produktet

Kontakt oss

Din email:
Emne:
Melding:
(Robotsjekk) 7 minus 3 er:

Romsdal Libris

Alle gode ting er tre!

Hos Romsdal Libris i Havnegata finner du ikke bare en butikk, men hele tre butikker under samme tak!
Libris, Ringo og Kontorspar kan tilby deg det meste innen bøker, leker og kontorrekvisita.

 

Romsdal Libris
Havnegata 3 - 6301 Åndalsnes
Telefon: 71 22 77 00